Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je izvjesnije da je morž bio jedini kandidat za selektora, a da su sva nagađanja sa Prosinečkim, Kodrom i ovim Muslijem bila lažna, sve u cilju da se javnosti zamažu oči i da savez kaže "Pa evo, svi su drugi zauzeti pa nam je jedino od kandidata ostao morž".
Ma nas novi selektor je onaj cuko amar osim dzaba se samo provaljujemo :D Sramota bgm...
Vinko Marinović
uff fala Allahu samo nek ide dalje. .
Slovenci vise placaju
hahahahah
Alpski Srbi ne mogu bez izvornih nista,posle kosarke sad i fudbal!
Sta je vama ko ce doci kod nas da bude selektor da mu savez postavlja trenere po nacionalnom kljucu kwo sto j slucaj s covicevim zetom.
Pa nije bas toliko los da preuzme trokutistan,ipak on ima pristojan CV u fudbalskom svijetu.Trokutistan mogu voditi samo totalno propali treneri,amateri i treneri u pokusaju.
opet majorizacija hrvata, Muslim preuzima i sloveniju
Neka slovenacki igraci i njihovi menadzeri pripreme lovu ukoliko zele da budu uvrsteni na spiskove i pozvani.
Ja da sam trener iz cisto sportskih motiva bi izabrao nasu reprezentaciju. Vrhunac Slovenije je plasman na evropsko prvenstvo, dok sa nasom reprezentacijom dobar trener moze da napravi cuda. Vjerovatno je razlika koliko mi placamo, ali i to bi moglo da se sredi, samo sto nas savez nije toliko inventivan.
@vrhovni miš , nerealno nas dozivljavas. Nemamo mi tako veliki potencijal. Imamo 2 igraca sa top evropskog nivoa. Tri maksimalno! Ostali su prosjecni igraci koji variraju, nekad su dobri a nekad teska katastrofa. Najjaca evropska trenerska imena bi se mucila da s nama izbore plasman na takmicenje, to je realnost nazalost.
samo Osim
vodi ga zeni
@SEMSO_BONAPARTA , Semso ja se slazem s tobom. S ovim igrackim kadrom ni Murinju nije zagarantovan uspijeh. Zato treba dati sansu nasim trenerima. Bio to Osim, Musemic ili neko treci.
Srbin u kosarci selektor sad i u fudbalu.Nemoze to proci bez dve gajbice fruktal sokica i tommy majoneze
Neka ga nose u tri lijepe što dalje of BiH- Kakva je ovo UBLEHA, vodio dvadesetak timova I nigdje se nije uspio zadržati duže od sezone što dovoljno govori o njegovoj (NE)stručnosti.