Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jest, najskuplja 2 metra drva u historiji
Uvijek sam volio ManUtd i pratim ga otkad znam za sebe ali Maguire je definitvno los ove sezone, ne znam da li je doslo do pada samopouzdanja ali forma mu je katastrofa, kad se sam sjetim Jap Stama sa 33 god ga niko nije mogao proci a ovaj jos i kapiten, pod hitno u zimskom prelaznom roku naci zamjenu jer nije kalibar za klub sa takvim renomeom.
Ne daj bože da iskopate šta je sve o Pjaniću rekao.
Jedino Englezi precjenjuju ove klocove. Zato im u njihovim bolesnim mozgovima reprezentacija vrijedi milijarde. Ako ovaj vrijedi 80ak miliona a Grilish 100 i kusur onda Mbape stvarno vrijedi milijardu.
Panj na terenu je korisniji od njega
Sve je upravu rekao pogotovo kod situacije sa Van Dajkom koji je vrijedio 45 miliona kad ga je Liverpool dobio a ovaj škobalj 87 msm sve je jasno.YNWA I podrška doktoru sve je upravu
On mora da je momak (ili cura) jednog od vlasnika, samo mi je to logično da ga plate toliko i da mu još daju kapitensku traku.
Dodji da vidis, dodji da se divis pozeljet' ces ovdje da zivis da ti se dijete u miru rodi zivi u ljubavi i slobodi Ponosna moja je zemlja Hercegovina Hrvatska gruda nam sveta vec tisuc' ljeta ne dam te nikom, majko Hercegovino Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino 🇭🇷❤️
Ebem ti mamu♥️, ovo je clanak o fudbalu mentolu jedan
Cojk objasnio
Malo je bolji od ovog baterije Varte..hahahaha