Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gerrard je rekao ovo (kopirano sa britanskog Guardiana): \"To beat Everton is always special, so to get three goals is a little bit extra, but I have to give my team-mates a special mention, especially Luis Suárez who put two goals on a plate for me.\" Novohrvati su to novopreveli novoovako: \"Pobijediti Everton meni uvijek predstavlja nešto posebno. Zabiti im tri gola neopisivo je dobar osjećaj. Bila je to naša sjajna predstava. Sve što smo tokom utakmice trebali napraviti, napravili smo.\" Eto, pa vi sad sami izvedite zakljucke.
Jale 100% potpisujem - nadovezao si se na moj komnetar: @Molim vas Stvarno svaki dan gledamo kako pojedinici (ne)svjesno serendaju sa raznoraznim izrazima koji opet nesvjeno ljudima ulaze u glavu.
Sta im je zabio, dildo? Noz u ledja? Glogov kolac u prsa? Svi Hrvati - jer tako govore samo Hrvati - koji umjesto izraza \"postigao pogodak\" ili \"dao gol\" koriste glagol \"zabiti\" naprosto su retardirani. Ova hrvatska samoprozvana sportska info agencija Totalsport kojoj SaX placa za njihove brljotine (koje pretenciozno nazivaju vijestima) prava je slika i prilika hrvatskog jezika danas. Smijurija, glupiranje i iritantni ciganluk. Miroslav Krleza: \"Sacuvaj me Boze srpskog junastva i hrvatske kulture.\"
gerrard ti si jedan od najboljih veznih igrača ikad YNWA liverpool
Poštovana redakcijo, možee li se suzdržati od uličnih izraza tipa \"zabiti\" kad pišete o igračima koji POSTIŽU golove! Umjesto da se vodite izrazima koji koriste razni (tzv. priučeni) \"sportski komentatori\" po raznim TV stanicama, mozda je bolje da probate angazovati nekog studenta ili stidentkinju sa filozofskog fakulteta u Sa (odsjek BHS jezik ili neki drgui) pa vam on lektoriše članke prije nego ih (prepisane sa drugih internet portala) objavite. Za 20-30 KM ćete imati fine novinarske članke, umjesto ovih nakarada od izraza, koje su jako česte u vašim člancima.
Znaci covjek je u svakom momentu mogao otic u \"bilo koji\" veliki klub i zaradjivat 3 puta vise nego u Liverpulu. Sta rec za ovog Covjeka nego da je Ikona!
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
ma ti si živa legenda