Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SARAJEVO JE BILO I OSTAT CE - BORDO .
Tooooo toooooooooo!
bilo je cca 20 000 a nasi polupismeni \"novinari\" tipa zorana suke koji mrze sve sto je sarajevsko,nas izvjestavaju o 12 000 gledatelja. Dobar derbi i pozdav za sve neopterecene sarajlije.
za dom spremni Nezavisna država Hrvatska od sutle do drine od drave do mora željo šampion
Želite pogledati kako ga je Željo popušio sinoć na Koševu, posjetite www.blowjob.ba!
JEDAN GRAD JEDAN TIM!!! Nema mjesta za druge, grad je nas!!! Mi smo DIVOVI, samo HORDE ZLA!!!
A duuušee nekaa iih , nek i oni osjete kako je slaviti pobjedu . E duuuušee ne mogu da vjeruju da su zeljeznicar pobijedili , ee grehoote :$ Bjezite nam 3 boda , mi vama 3 titulee ! Ale , ale !! 1921
ma dobro su manijaci navijali nema sta, ali hvala im na kupljenim kartama i ocekujem slican gest na sugavici i min.pola sjevera pa da se prolomi pjesma nasa samo naprijed Sarajvo...
A jesmo se osevapili.Vidi veselja,sevap ko kuca.
crknite manijaci ljubomorni iskoplexirani seljaci:D
Samo ne znam što se ušutiše manijacici kad su vidjeli onoliko svoje opreme na nasoj trbini. Pa više je željinih zastava i šalova bilo na sjeveru nego na jugu hahahah al kad smo digli njihovu zastavu to je bilo za plakat samo se ušutiše i sje.ba.ju se odakle na sjeveru. e moji manijaci. tuga tuga samo tuga.
JA SULJICA I RAZVIOTIKE XD
sejtane pokazi svoje zmijsko tijelo
Da mi je vidjeti na sta tvoja njuska lici, mars papane!
Dogadjaj i likovi nista drugaciji nego na cevljanovickoj koridi. (mislim i na jedne i na druge i sve skupa jedno veliko zalosno FUJ ! )
Dajgle ba Suljica :) kao komarac, jbt hljeba ne jede.Ali igra djecko, bori se kao lav.
i 100 minuta malom zelji bilo je malo..