Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al sad Slavkane malo ofanzivnije! Al opet ne previse otvoreno, nego 'nako!
To maca
samo ga nemojte puno dizat ako bude Zeljo pao u igri bice Slavko odlazi itd...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Korektan potez uprave Zelje, svaka cast.
tačno tako. Nisu podlegli ovim lošim igrama s kraja sezone već su gledali kompletan učinak. Pametno.
@andres_iniesta_2 , tako je, prije nego sto je dosao Petrovic, liga za prvaka je djelovala daleko. Napravio je solidan niz, podigao ekipu. Puno je tu vise pozitivnog nego negativnog.
Ovo je odlicna vijest za nas, samo tako Željana.
Ocekivan potez uprave! Poslije jako naporne i teske minule sezone iza nas,gospodin Petrovic je obavimo vrlo zahtjevan i odgovoran posao. Titula i kup izostali,izvuci pouke i primjenjti za narednu sezonu. Ocekuje nas turbulentan prelazni rok,nadam se da ce se dovesti ciljana pojacanje a ne (prinove) i ucniti sve da se napravi iskorak u Evropskoj ligi :))
Gdje slavko petrovic nagazi , tu trava ne raste
šah mat ćelavi
Ne znam zasto je uopste dolazio u pitanje negov ostanak.. samo se sjetis kad je covjek preuzeo ekipu i u kakvim uslovima i bude ti dovoljno da kazes da je i vise nego uspio izvuci iz sezone.. a zamijeniti ga a evropa za mjesec dana je ravno ludilu a usput citavu ekipu igraca moras napraviti ispocetka, jos i o treneru da se brine...
@gladijajator...Edis Robin Hund Mulalic
@saratuzla... Robin Hud
Prvo pojačanje Sarajeva 😉
najgore je mijenjati svako malo. Trener je dobar
Pripreme za dvije sedmice? Sto da ne. Svakako kad Zeba ode u zelji nema niko ni da posti ni Bajram da slavi.
@Chvilla vama abdest ne treba 😁
Haj pa u novembru traziti novog.
@Chvilla 😁
Bravo za Upravu, dosta je više mahale. Ne može čovjek u 5 mjeseci napraviti šampionski tim, a nije sklapao ekipu. Podrška Slavku.
Samo treba naredne sezone bez euforije i izjava igrača tipa gorit će Sarajevo, prekucat ćemo ligu i td.Podrška za Salku :)
Nadam se da ce promjeniti taktiku i da cemo naredne sezone gledati napadacki fudbal naseg velikog Želje! Slavko sretno-
...dobro je dok navijaci zelje ne istaknu transparent "bolje zadnji uz pomoc alaha nego prvi uz pomoc vlaha"...
BRAVO ZELJO!