Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
listica = cemer
ma joj ba dzaba vam sve kad ste poremeceni u glavi, pa ja se nebi mijenjao sa vama da unaprijed 100 godina kupujete titule. ko voli listicu voli i fekalije ! hvala lijepo dovidjenja prijatno.
Imate pare pa kupujete strance,odatle ti rezultati.Vi kao vi ste antitalenti.A da, a odakle vam pare???Pare ste popljackali u ratu iz konvoja sa pomoci za gladne stanovnike BiH.
priznajem da sam iz genocidne tvorevine i da pokusavam zavaditi pitare i manijake, a posto sam toliko jadan i prezirem Dzeku, onda pokusavam i njega uplesti u sve to nebi li ga pitari poceli psovati. da da, znam da sam dijete_debil
Gledaj pitara sto spadaju ko sidro u more...hahahhuhuhhehehehihihihihiih.... DZEKO KAZE DA SU PITARI DONJI!!
ma vala i da 5 puta zaredom osvojite titulu opet ste mali i mizerni listicani.
samo se vi radujte pobjedi \"sokolova\"....mi cemo se radovati nakon 30. kola, jer titula opet ide zna se gdje, na pecaru.......... ćao ćao :)
BRAVO SOKOLOVI.
popusile ga ustase na 2 fronta
*pobjedi* uvijek mi se ovo I namce, naMetnem ga ja listici :)
cestitke Slaviji na pobijedi nad listicom, ko voli listicu voli i fekalije !