Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamlaze kad ćes shvatiti da si ovdje nepoželjan i biti čovjek pa sam podnijeti ostavku, imaš li obraza?
@Mays ŠB Nisam znao da ima problema izmedju navijaca i Muse. Mislio sam da je bar kod vas normalna situacija, nekako mi djelujete kao klub koji nema nekih problema. Mozes li mi objasniti sta je po srijedi, rezultati nisu problem pa ne kontam.
@pam Ima problema, samo što BiH mediji ne pišu baš o Širokom Brijegu osim lokalnih portala. S Musom je problem što glumi gospodina, a da je stvarno gospodin odavno bi napustio naš klub, klub koji mu je puno dao a on njemu malo šta. S trenerske strane govorim. Kao trener je nula, nema njegovog "potpisa" na terenu i u igri. Nakon ždrijebu za Europsku ligu je izjavio da je nezadovoljan ždrijebom jer smo dobili maltešku Birkirkaru. On je se Maltežana prepao ljudi moji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)