Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam nikada isao na kurs ruskog a sve ga razumijem :D
naglasak je bitan :):):):):):)
slavenski je jezik nema velikih ralika u 60% stvari razumijes sta rusi pricaju to su nas braca slavenska
Pametan je to momak,savladaće on osnove ruskog jezika u narednom periodu,sasvim sigurno... Kao što je sasvim sigurno da se radi o odličnom treneru...
joj što parla ko Refko italijanski :D
ma samo vici YES yes .......
Oplakah heheh...al kako on to ozbiljno, koda se razumiju hehehh...mozes na jednu ruku izbrojat ruske rijeci koje je rekao od cijele price....
UKUPAN PROFIT 22 750 I 6 500 kn U TEKUĆEM CIKLUSU! STANJE NAKON 80 DANA: 33/43 POGOĐENIH SINGLOVA GDJE JE PROSJEČNA KVOTA VEĆA OD 2, ŠTO JE BLIZU 80 POSTO USPJEŠNOSTI ZASADA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn.
kako si samo pametan!!
Ovo me podsjeti na jednog mog školskog, koji nije bio baš neki učenik. Pita ga nastavnica ruskog da kaže na ruskom \'\'Na zidu visi slika druga Tita\'\', a on k\'o iz topa \'\'Na zidaja visaja slikaja drugaja Titaja\'\'. :-)
Srbi sad plaču,Hrvat sada drži lekcije Rusima,a Srbi do sada mislili da su im Rusi najbolji prijatelji
Bat aj tinks i spiks ruski vrlo vel, vrlo vel
najjace je kad rece...za-bit! oplakah! sliskovic emeritus engleskog za slavena!
kаждый, поданных за знание русского языка
Pa znam i ja ruski....
Medjutin haha
mješavina ??? Frajer u sred Rusije prica ko da je na Rivi :))) hahahahahahaahha