Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno ako negdje treba da ode to je onda Manchester.
@Kliksovacparekselans u 35-oj
jedan od boljih srpskih defanzivaca u povijesti BH nogometa, kapa dole ljudino ..
daj ga u metalaghe
Po spanskim medijima se spominju: psg, monaco, united i kina ili ce ostati, ne znam gdje nadjoste milan nidje veze haha
najbolje bi bilo da ode u Bayern ,slazete li se vi ljudi😎
PSG.. Milan.. Ili Kinu...??? Nisam znao da ima klub KINA!?
Laz cista, dajte vi iz klixa barem 1 razlog sto bi ronaldo presao u manchester koji sve utakmice redom gubi, a u madridu osvojio ligu sampiona zivi kao kralj. To vam je isto ko da sad vam neko nudi posao da sjedite za 1000KM a drugi vam nudi da rintacite ko konj za 300KM
fazon je u tome da gdje god ode ova masina taj klub u tom prvenstvu moze da se nada tituli
@anath Nije to Messi. Ovaj zavisi od cijelog tima, a cijeli tim zavisi od Messija. Nauci se o fudbalu klipane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Volio bi da se vrati u united, jer se samo sa ovakvim igracima mogu vratiti u sami vrh engleske i evropskog fudbala. Muka mi je od sitija i celzija.
Ovo je jedna od najglupljih tema koje su trenutno u "trendingu" zašto bi Ronaldo napustio Real? Nedavno je rekao da do svoje 40 godine želi igrati u Realu i želi da se oprosti u Realu. To što tamo neke "jake" novine bacaju bombe kako bi dobili preglede na stranici kao i klix ne mora značiti da su istinite.
@AQ13 Ovo je za sad samo optužba čovjek nije osuđen a ako su mu papiri čisti nema šta da se brine. Svake godine se vode hajke oko Messija i Ronalda novine gledaju kako da ih ocrne.
Rona brat ide u Neretvanac iz Opuzena 😂
sa ovom frizurom pravi sakupljač sekundarnih sirovina
MA NIGDJE ON NECE DO PENZIJE
Tresu se brda??? mozda na otoku Lezbos i nigdje više...