Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakvi plavci pravi umjetni klub gdje su bili kad je man united liverpool i arsenal harali engleskom nigdje ih pa onda doso abramovic pare pare i klub poraste isto kao i city pare i pare danas u fudbalu samo pare ne znaju nista drugo kako je ferguson pravio ekipe bez puno novca
Haha ma nisu to plavi osvojili nego rus, a kad pogledas kako je i osvojeno prije bi se sramio toga nego hvalio, za klub koji je potrosio tudju lovu za tolike igrace sramota i zalost. Nego molite boga da vam rusa ne opali hercika jer ce i plavci skupa sa njim biti pokopani :)