Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su kinezi izrazito niski, dobro će im doći ko uvozna motka za podupiranje veša.
@KesedzijaMusa Ma nešto me taj izraz asocira na Crnu Goru, koja je mi je i bez Fahre inače asocijacija za sve crno, a ja ipak ne bih da se sve gleda crno, ima to i dobrih i smiješnih strana. Eto.
Nije sto je nas, ali je bas klocina.
tamo moze samo glavom igrat,svakako su mu svi do pasa
Nisu ni kinezi ludi da kupuju tudje kloceve, kad imaju i svojih :D
@StaGledasUociTeJebem vrati se...biću finnna :)
Očekujem Džekin povratak u Wolfsburg jer tamo ga cijene mnogo.
Šteta jer u poslednje vrijeme ne daje a ma baš ništa promašuje zicere cirkus pravi od sebe
Je*em ja cama svima mater koji ga pljujete a do juce u glas dzeko je ekstra dzeko igra super, sta vi znate uopste o tome ko je promasaj za romu, sta je to roma neki klub i prije njega bila da sad ih on promijeni kako ce kad kod rome krilni igraci igraju napadace kako ce on se tu uklopiti kad niko se ne dodaje onaj salah nabije loptu i trci za njom ni na kraj pameti da je kome doda roma je jednostavno losa za svakoga pa i za dzeku idi odatle idi u man united osveti se cityu !!!
Obicno u ovo doba godine pocnu pricat o prelasku Kloza u Real, Barcu il Bayern...
80 golova u sezoni ako bude igrao sa Misimovicem.
ako nista raja ce pratit kinesku ligu pa se mozda i na kladionici sta pogodi