Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li više drugih mjesta ima Wenger ili Ancelotti?
i koga da dovede kad ne moze ni da zadrzi igrace
Kako to pricate o Wengeru. Covjek dan danas pravi ekipe koje bar djelomicno konkuriraju za nsalov. Covjek radi sta moze sa jednim prosjecnim budzetom i tu je jedan od najboljih na svijetu. On je zasluzan sto je Arsenal sagradio stadion sa kojim moze privuci kojeg talenta vise. Ako Wenger ode vidjecemo gdje ce Arsenal igrati, u Ligi prvaka sigurno ne, a kamoli osvojiti kakvu titulu. Klasican primjer navijaca koji previse ocekuju od svog kluba koji bi sa svojih 30,40 miliona za transfere trebao konkurisati ekipama koje toliko dadnu za jednog igraca. Daj ba, pare nisu sve ali su defenitivno velika prednost jer mozes dovesti pokojeg iskusnog igraca a ne ne balavce od kojih igraca tek treba napraviti.
Ovaj wegner stvarno treba da ide ili da se nesto promijeni,a anceloti da uzme Arsenal,to ni u ludilu,sto kazete,ove talijane u paketu vratiti istog momenta.
Realno govoreci Wenger je odlican menadzer, ali samo prosjecan trener. Njega bi trebalo negdje u upravu da dovodi igrace mlade a da pusti nekom treneru da radi i na kraju krajeva ta njegova tvrdoglavost da ne dovodi skupe igrace mu se ocigledno nije isplatila, a kako je krenulo niti ce. Arsenal igra najljepsi fudbal sigurno al se time nista ne osvaja nego upravo suprotnom igrom da.
Poslati kuci Ancelottija i Mancinija u paketu :D
arsen nije talijan. a dok je UNITED-a nema nikome drugom titule..GGMU..
I jedan i drugi obicni ka.r.in.aši! Ova talijanska go.v.na unistise fudbal na Otoku!