Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj bože! Samo neka ide, da ga više ne gledam njega i njegovu nafuranu feminiziranu njušku. Medijski izvikan igrač a nafurao se kao da je vele majstor, prosječan igrač! Ko god da za njega pare koje se pominju u milionskim iznosima isto kao da ih je bacio. Dali mu kapitensku samo ne bi li ga što više utrpali, sinoč da ga bog nije pogledao kod gola lik se nije vidio na terenu, i ono par puta kad je loptu imao uzimali mu je kao djetetu. Ko god pogleda njegovu statistiku neće marke za njega dati.
Bilo bi dobro kad bi presao u Škotsku, odskocna daska bi to bila za, recimo, englesku ligu. Bojim se da ce na kraju krajeva zavrsit u nekom turskom sporu.
Truska je svemirski brod za Skotsku ligu
@Remastered Jeste jaca, ali nije bolja za razvoj mladih igraca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dulja ce se viskijem umivati!
How yes no 😂😂