Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo skauti, kako ste se samo njega sjetili...!!!???
Mancini ce uskoro poceti igrati u formaciji 1-1-8 dovoljan mu je jedan defanzivac - Kompany jedna u vezi - Yaya a ostalo sve u napad Tevez - Balotelli - Jovetic - Silva - Nasri - Dzeko - Aguero - Falcao I to je to!
\"KUPITE VI TRENERA ,MUFLONI JEDNI\"
ovo su ti profesionalci, do kraja sezone mozda otkriju da fudbaleri osim u napadu igraju u jos 3 polja (pozicije)
Zar je posao skauta da ti kaže kupi Ronalda, Messija, Falca ... Evo ja im Ibrahimovića preporučujem, i ja bih u skaute.
Kontaju u City-ju da ga uzmu dok vrijedi 80 miliona eura tj. dok mu cijena ne skoci :DDD
Džeko če završiti u Atl.Madridu
Stvarno im fali napadaca ,dobar im ovaj skaut iskopa ovog novog spica anonimusa za januarsko pojacanje u MC.Dzeki plata ide po ugovoru ,a ne igranjem mu pada cijena na transfer listi na kraju ce zavrsiti u nekom timu iz sredine tabele.MC ce opet biti ono sto je bio prosjecan tim bez kontinuiteta osvajanja trofeja sam dok seik opere pare i laganoo ode odakle je i dosao.
A ko je Radamel Falcao? Nikada za njega nisam cuo :/ Svaka cast na skautingu, mora da je mali veliki talent
Sta ti je rec dobar skauting. Ovi svako malo pronadju ovakav nebruseni dijamant, kao sto je falkao, aguero i slicni, a jos sam cuo da su preporucili i nekog fabregasa iz jednog kluba u katalunji, ali o njemu nista nisam mogao naci. ebo te oni primaju masnu lovu da traze igrace... pa zamisli kakvu facu napravi trener kada ti skaut dodje i \'preporuci\' ovakvog igraca :D
Carlo Cancellieri je kompletan idiot! Samo probaj klosaru Radamela da dovedes!
bjzi edine od mancinija dok te nije poslo s rezervama da igras.
sad će džeko komotno na tribine
evo mogu im i ja kao skaut preporuciti jednog krilnog i jednog veznog igraca i to besplatno: krilni - RONALDO vezni - MESSI
hahaha pa mozemo i mi skauti u City-u bit, ljudi su novi talenat otkrili hahahaha :D