Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacnije posmatrali su Dzeku. Treba im dobar grijac klupe, da dobro ugrije klupu da se ne prehlade standardni igraci :)
a mozda su bayernovi skauti posmatrali naseg panjcugu na klupi kako se ponasa...
Platini posmatrao Usanovica!
Rummenigge gleda na SKY-u........nista od ovoga, Bajern ima previse igraca u veznom redu...ne znaju kuda sa njima. Cak su Schweinsteigera poslali u Engelsku. Prepuni su.
Riješili se Schwainia, lik je lopata, svaka 10 lopta ide gdje treba, a o izgubljenim loptama ne treba ni govoriti. Ja kao navijač manche kazem da je on najveći promašaj ovog prelaznog roka. pozz
Kojeg? Nego m reci koliko ima golova, a koliko asistencija za manchester u 10 odigranih utakmica?
I ja sam ga posmatro na tv
a nisam skaut :)
...da niste pederi vas dvojica...???
svake sedmice isti članak o Bajernu i Pjaniću. Napišite da ga nema na terenu kada je reprezentacija u pitanju....svako malo ga dižete u nebesa!
I ja kad sam bio mali posmatro sam komsinicu pa nista ne kraju
Ko joj nije tražio nije ni dobio. Nažalost ti si taj haha.
Nije dovoljno samo posmatrati, treba nekad i ponudu poslati. Meni je upalilo :))