Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem te na kyrac ja, i tebe i slične tebi. Evo ja sam bio u Bosni cijelo vrijeme rata i šta trebam sada pljuvati po toj djeci koja su tamo otisla kao bebe?? Filozofije krkanske.
bogami i najvaznija sporedna stvar postaje znacajna grana privrede ;)
ronaldinjov stari se zove safet, iz odžaka... šta tog momka nije niko kontakiro?
prvo nema reprezentacije bih, vec par volontera koji skupe par igraca i nesto nesto drugo nema organizacije, jer fujtavi savez je funkcionalan ko gras trece igranje za repku je samo rizik (hocel se nece ozljediti) a znamo da za klupu repke trebas fukari nekoj ostaviti 5k ojra Usput sta veze Ibrahimovica i Bih? Ajmo pametolozi!
mi se necemo plasirati na sp i ep da brazil odigra za nas kvalifikacije...
Sta imaaaaaaaaa ?
Greška, Ibrahimović se nikada nije nudio nikakvom \"savezu\".
Ma ja sva ta djeca nemaju Bosnu u srcu,culi su znaju al njih roditelji pouceni svojim iskustvom neimastine u Bosni guraju samo za parama,zalosno ali tako je....ii onda oni i svi pametuju treba Bosni ovo treba ono...
heh pa neznam momci sta da vam kazem kultura vam je na nivou,u Bosni niste ni naucili nego da nabijate itako,,,swaka cast divim vam se ,,AL IPAK BILO KAKO BILO DOMACE JE NAJBOLJE PRAVI BOSANAC SRCEM IGRA I GINE ZA REPKU TAKO DA,,,,,posljednja je utakmica svee pokazala;)))
Sema ti si papak, nisu svi otišli zato što im se ćefnulo nego zato što im je život bio u pitanju
PODMAZIVANJE!
ne trebaju nam skandinavci i kukavice koje su izdale Bosnu kad je bilo najteze,,,nasa Bosna je puna talenata i djece na sve strane samo sto nemaju uslove i nema ko da ih progura da im dadne priliku kao pojedini tatini sinovi koji nemaju veze s vezom,,,,,
sto bi nas narod rekao svaki cigo svog konja hvali
Treba Bosni jaka privreda a ne naj vaznija sporedna stvar na svijetu.
valjalo bi napraviti tri - cetiri nogometna saveza, kao u britaniji, da imaju gdje svi tolki talenti igrati.