Novi detalji
16

Skandal trese Dinamo: Huligana iz Atine ubacili u avion, svemu prethodile filmske scene

N. K.
Reagovala prva dama Dinama (Foto: Nacional.hr)
Reagovala prva dama Dinama (Foto: Nacional.hr)
Ubica 29-godišnjeg navijača AEK-a Michalisa Katsourisa još nije pronađen, a hrvatski magazin Nacional tvrdi da Dinamo već dugo vremena krije jednu stvar vezanu za ovaj šokantan slučaj koji se dogodio početkom augusta u Atini.
Naime, novinari magazina su od izvora bliskog čelnicima Dinama saznali su da je klub već mjesec i po dana na iglama u strahu od curenja informacija u javnost o tome kako se u avionu s kompletnom ekipom Dinama nalazio "čudan putnik".

U Grčku su, kako navodi Nacional, otputovala 64 člana Dinamove delegacije, a iz Atine se vratilo njih 65.

Slijepi putnik je navodno bio jedan od članova Bad Blue Boysa, a delegacija mu je dala Dinamovu odjeću te ga potom stavila na čarter let i odvezla u Zagreb.

U pitanju je Dino Kordić, sin Željka Kordića, inače službenika i poslanika u Skupštini Dinama.

Kordić je u Atini zvao prvu damu Dinama Vlatku Peras, a ona je po njega poslala dva čovjeka, što je prema hrvatskom magazinu on potvrdio policiji.

Prije nego što su ga pokupili Kordić se sakrio u grmlju nakon masovne tučnjave te je ta scena izgledala kao da dolazi iz nekog filma.

Podsjetimo, Katsouris je ubijen u masovnoj tučnjavi navijača pred utakmicu AEK-a i Dinama iz Zagreba u okviru kvalifikacija za Ligu prvaka.