Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svugdje na svijetu ovi navijači su stoka obična, narkomani, pijandure..
Još kad se skupe i hodaju po gradu, sve muškarci skidaju majice, goli, prskaju se se vodom,pivom, zastave..isto kao gay parada
Cuj klix ratnika, anonimni junaci preko tastature hahaha. Ako ste frajeri kako se predstavljate, kad vidite tu “stoku narkomane pijandure”, pridjite im i recite im to u lice.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakvi idioti. Znaju li uopće na šta pozivaju, halo? Čuj mržnja u ime suprotnog kluba, kakav idiot trebaš biti.
@gooUser1643374989 I sam sam strastven navijač svojih klubova, međutim, jedno je navijati i voljeti vlastiti klub, a skroz nešto drugo biti voljan da se tučeš, divljaš, uništavaš imovinu sve u ime mržnje suparničkog kluba. To mogu samo osobe jako nezavidne inteligencije.
Hahaha kako su ludi
Sta drugo ocekivati od najvecih fasista u seriji A
Alah i Rusi
kretenska zamisao
saće reć neko: ovo treba zabraniti da se daju koordinate
dobra zajebancija realno. crni humor.
i kažu da se mi ne volimo sa Pitarima hahaha
Treba ovo pod hitno kazniti. Sport, nije politika. A politika nebi trebala biti umiješana u sport.
Čuj sport nije politika a rusima zabranili sva moguća takmičenja.
43°52′N 18°25′E
Aj ne laprdajte, da su napisali smrt putinu ili smrt rusima bili bi heroji