Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna li iko ko je ovaj AKADEMIK da ga prebijemo braćo muslimani?
@sa Oni ne zive kao mi u bivsoj Jugi, vec onako kako hoce. Bivsa Juga je za pola svijeta onda i danas bila raj na zemlji. A ti si skorojevic koji lupeta o stvarima o kojima nema blage veze.
IZMETSLAMSKA TERORISTICKA KRMAD NE MOZE DA SE SUZDRZI OD SVOG GROKTANJA CAK I U VRIJEME SVJETSKOG PRVENSTVA U FUDBALU!!! ISKENJAM VAM SE NA TABUT HALAhovog EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG TERORISTICKOG POSRANIKA MAJMUNHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE TASLACIO DEVETOGODISNJU AISU!
A naši komunjarci bi pretvorili BiH u Sj. Koreju, fala, dosta je bilo komunjara...
zna se bre sto on place...i da pobede brazil ostaje im srbija...braco srbi treba da izvrsimo gen. nad severno koreancima jer oni su maskirani kinezi koji rade protiv interesa srbije -...zivela srbija,zivela srbija!!toliko od mene! drazin brat od tetke
ovako ce i nasi ako ikada veliki vodja sdp-a dodje na vlast
Prepao se covjek Brazilaca. :D @Konj Ti si govno neko burzujsko, jel tako?
ija bi plako da igram za nas tim tj, Bosnu i Hercegovinu...kad sam bijo u ratu nisam plako ali na stadionu bi plako
I ja bih plako za 24% himnom ali nece suza da krene.
Jedan čitalac ovog članka nije mogao sakrit bol u koortzu te je pustio suzu
Ko ima da plače na Američku...najgen..ocidnija nacija,koja je nastala trijebljenjem domicilnih stanovnika...ko onda da plače...a oni viču,ponosan što sam Amer....kevu jim u čarapu
mrzim komunizam i komunjure al još više mrzim novinare..
Na engleskoj TV rekli da on jedini od igraca ima mobitel. Mozda je plako jel su rekli da ce mu ga oduzeti
Sjevernokorejanac rođen U SARAJEVO,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,?????????????? i plakali bi i mi i oni :)
Nek plaće, manje će pišat