Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar gest uprave Sarajeva, navijaci istrajte u borbi protiv ubice
Navijam za SLobobdu, al FK Sarajevo ima najjacu upravu svaka ima cast kako se bore sa navijacima i dizu klub u svim segmentima, valjda ce i nekad moja Sloboda imati ovavke ljude na čelu kluba, jos jednom svaka cast Pitarima, ove godine titula je vasa, sretno !
Živio Vedran Puljić
haa? pa Pecara i Bilino polje su najbolji stadioni u BiH,ne kažem najveći,nego najbolji!!! a to dokazuje i činjenica da uvijek prvi dobiju licencu od UEFE a ti se slobodno kaki na koševu haha
koji ste vi šabani, vi sarajlije...
Jaka vam tribina na sirokom poser se po sred nje
R I P Vedran Puljic Red army mostar 1981
niste normalini,jest da je poginuo na takav način ali da ga se uzvišuje??? ljudi o mrtvima samo najbolje,ali ovaj je bio huligan,htjeli vi to priznat ili ne,,,a ostali huligani tog dana su pozatvarani u zatvorima...
ONDA SU JUZNA, ISTOCNA I ZAPADNA REZERVISANE ZA BUDUCE ZRTVE ILI... ???
To samo kod nas može od huligana praviti heroja, svašta. Otišao u tuđi grad praviti belaj i on sada kao nešto zaslužan. E pa stvarno smo narod plitke pameti. Sve negativno je ok, a sve pozitivno je za osudu. Nakaradno zar ne.
Stari pitaru, samo ti očitamo IP i eto nas da te pokrstimo. Kome ćeš ti pritit, poturice? I prije nego zablejiš ovde, skontaj jesi li Srbin ili Hrvat koji je priša na Islam, jer trećega u ovoj zemlji NEMA.
Tko je Vedran Puljić?
Vedrane Puljiću nikad te nećemo zaboraviti...a nećemo ni OLIVER KNEZOVIĆA. KNEZOVIĆU,svijet je mali,a kamoli Hrvatska.Pazi na svaki svoj korak,ali koliko god budeš pazio,pažnja će ti jednom popustiti.Čuvaj se...
Pranje savjesti...izvršili ste bezočni napad ba građane Širokog i njihovu imovinu, rušili objekte i kada ste dobili po "cenzura" onda standradno onako klošersko-šanerski-sarajevski izigravate žrtvu. Horde hajvana, besposličara, bilmeza, kretena i licimjera su otišle da prave probleme u Širokom i prema tome su suodgovorni za ubojstvo Vedrana P.
svaka cast,i treba tako, da se nikad ne zaboravi na jedan mladi neduzni zivot.On je dao zivot za FKS!Necemo te nikad zaboraviti Vedrane!
ćudo će biti ako ne lipsas ko ker ibrzo sto ti od srca zelim.amin
tako dino i treba hvala ti u moje ime VEDRAN JE ZASLUZIO I drzava da se zove po njemu