Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakakvih debila
trebali smo i mi otkazat sa Ukrajinom
Internet u Sjevernoj Koreji ne postoji što znači da stanovništvo nema nikakav doticaj s vanjskim svijetom, nemaju dostupne informacije, a prema nepisanom pravilu niti ne smiju više od onoga što im se servira znati.
Jednu zanimljiva priča glasi da stanovništvo smatra da su bili pobjednici u svjetskom nogometnom prvenstvu već nekoliko puta za redom. Ljudi te informacije ne mogu provjeriti, ne smiju komunicirati s nikim iz drugih država, nema internacionalnih poziva, a nigdje se ništa ne može provjeriti tako da nije ni čudno da stanovništvo slijepo vjeruje u sve informacije koje im se daju
kakve gluposti sibate ne vjerovatno, cuj ne postoji internet
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa zar nije korona nestala?