Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isao sam na utakmicu u Belfast, jako fin i prijatan narod, sjedili smo sa njihovim navijacima i slavili oba nasa gola k'o da smo u Zenici na BP... niko ni rijec nije rekao. Svaka im cast. Prava gospoda. Bilo bi lijepo da i njih fino ugostimo i pokazemo da nismo divlji Balkanci... iako svi znamo da jesmo! Hahaha
Korektno navijati bez zvižduka.
Pravo su lijepi!
Nek' su živi i zdravi, ali volio bih da se tužni kući vrate!
Sinoć ih gledam po čaršij. Na facama bi rekao neka kulturna raja. A kad vidim godine njihovih navijača kod nas bi ih komentarisali: šta će oni, za njih je eto navijanje i utakmice. Red bi bio da ne zviždimo himnoj Irske, jer je to zaista najprimitivniji gest prema gostima.
mi iz Hercegovine ćemo naj vjerovatni držati ruku na srcu dok himna Irske bude svirala, velik broj nas je tamo a evo očekuje se još veći poslje ovih "izbora" tako da, naprijed Irska.
Irci su ispostovali nas, treba i njihovu himnu ispratiti aplauzom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
akoče igrat uzelenim dresovima irsi ondaču naviati za imperijalistićke bošnjijake koji nam dadoše komšiča .još samo danam zabrane inaš viekovnu posdrav za dom spremni ida skončamo zauviek snjima
masni pijani i debeli, a sretni😁
Dobar narod!