Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjedeca odbojka je sport buducnosti u bih manite se fudbala
pogledajte samo susica kod drugog gola protiv rumunije
Zasto, zasto pljujete po Safetu, prvi put smo imali sansu da se plasiramo direktno, ZEZNO nas je Spaha, onda u Portugalu lose izdanje Veznjaka Pjanica i Medunjanina , i Safet kriv za to , stvarno vas ne razumijem, SRAMOTA, Idemo na SP2014 , direktno DOBRO ZAPAMTITE OVAJ KOMENTAR!
@Grbavica II Ti si dosadan tenkre jedan.
Odlazi safete ako za Bo.ga znas! Ponizio si nas sa onom sesticom ko niko do sada, kako te nije stid ponovo doci u ovu napacenu zemlju, kako? Samo covjek bez obraza, morala, kulture i imalo ljudskosti u sebi to moze, stidi se svojih godina safete, stidi..