Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po meni njegovo najbolje izdanje u NBA. Da se primjetiti da je opusten u ovoj tekmi 👍
Dobio savjete prije tekme od Luke
Bravo Džanane !
Papcic mali
Nemaju koga drugog staviti,kad se vrate prve zvijezde ekipe,ide s noge na nogu.
musa u teretanu 2 h dnevno da bi bio jos bolji
I Teletović je protiv Dallasa postavio rekord u NBA,Nadam se da će Musa ići samo uzlaznom putanjom
Mora da ga jede sto s druge strane lik trpa 3 puta vise.
Musa! he 's loosa! ili što bi mi rekli "oto' se!" bit će da ih je odveo na ćevape. svi mu loptu dodaju, trener ga pušta da igra, a Dinwiddie težak- bezbeli klepio petnesku sa kajmakom.
zacepio usta ovim klix strucnjacima sto komentarisu
Nisam gledao utakmicu, ali na osnovu ovog video kllipa ćini mi se da su, dok je Musa bio u igri, Netsi držali priključak. Malo mu fali da bude prosječan NBA- igrač, što je da se ne lažemo odličan uspjeh. Možda 50-tak igrača u NBA da odudara od prosjeka, ostalo je sve na istom nivou. Samo tako nastavi Musa,
Doncic za sirotinju
Nema vece antipaticne persone od ovog cmizdre
Bravo 👌