Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam ovaj go vidio ko kroz maglu
Rapsodija fudbala kod komšija. A mi i dalje strahujemo od Maltežana.
Sce se vidi
Bravo Dinamo, bravo Bosanci!!!
Pa nije golman vidio loptu od magle
@lance jedes gofna.
Večeras u Ligi Evrope igraju (pored ovih iz Dinama) i Anel Hadžić, Marin Anicic, Besim Serbečić. Za Lacio igra Lulić - večeras ga nema. Pa skoro da bi mogli reprezentaciju sastaviti samo od igrača koji večeras igraju u Ligi Evrope. Da ne govorim Nikola Katic rođen u Širokom za Rosenborg igra, pa Benjamin Verbić večeras za Dynamo Kyiv inače za Sloveniju igra itd.
Nikoa Katić igra za škotski Rangers.
@pittar imas li broj od Robija? Da ga zvrcnes!
Ma Gojak igracina!Pravi primjer discipliniranog momka koji ce dalekodogurat!Tek mu je 21 godina.On, Olmo ,raprezentativac spanjolske, Izet, Orsic rep slo, Rahmani, Gavranovic rep hrvatske, Ademi ma igracine su to i to uigrani!Sta je s ovim Dillaverom ,jel on moze igrat za bih ili?
Ma kak9o999o toooi qqaqjjjjj Jasa.m zaduzen samo da pruza. ljubav
Ovu trojicu (Amer, Izet, Emir) iz Dinama i još 8 igrača, i eto sastava BH repke.
Bravo gazijo!
gol u magli