Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neimar, Fernandinjo, Kutinjo, Paulinjo, Firminjo, haj izguraj 90 da ti ga jedan ne zavalinjo. Brazi istako kandidaturu.
@rolenc jel ono 7:1 prije par godina
Dok im Svabe ne dodju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakva ekipa, čovječe.. Odlično ih je Tite uklopio, odličan individualan kvalitet i učinak. Navijam za njih na SP, definitivno jedni od favorita za osvajanje. Kako se stvari promijene za četiri godine.. Na SP-u 2014. igrao Fred u napadu, a gledaj sada mašinerije..
Mogu dok ne naidju na svabe
saqir jesi retard ivvalimoo ti ga sestrri i maatteri
Ovi što pišu da igra i nije neka, pa valjda je logično da neće ići punom snagom da se ne bi desila neka povreda pred SP. Još i ovi austrijanci odigrali krkanski, kao da je finale neko..
Ne kontam ove portale. Žena rasječenih usta sa makazama hoda po Sarajevu niko da napiše vijest. Ima košulju na sebi bolničku,bila je frka kod ciglana policija je kružila skupilo se veliki broj ljudi sigurno traže tu ženu.Nigdje na internetu nema svašta. Iz bolnice ili jagomira pobjegla.
Dosadan si.
Pobjedice oni Brazil ali u Kurcu he he
kakav Brazil. Neće dalje od četvrtfinala
Pozdrav za zemljake u BIh Austrijanci pricaju za ligu nacija da imaju slabe protivnike . Da ocekuju prvo mjesto u grupi sa BIh i Irskom. Samo da javim zemljacima da nesmiju podcjenjivat nikoga. Haj bog Poz iz Österreich
Pojacana prodaja vazelina u srbiji hihihihi
Brazil lagano uzima prvenstvo, Neymar najbolji strijelac.
Ko to ide , ko to gazi? Je l' to Brazil nailazi?
nema sta golcina od Neymara bacio ih je momacki po cevape
Mozda dok ne naidju na njemacku.
upravo tako