Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto nam nedate da kom.Eminicu...Koja studira i u slobodno vrijeme putje(na cij racun) Treba kojoj pola si.. viri je vama glavna vijest i to jos na naslovnici.
Opet ga dizete u nebesa..lik odigrao 45 minuta, ko da je igrao cijelu utakmicu, dao hattrick, city razbio l'pool 5:0 itd. De se malo spustite na Zemlju...
ko ga hebe, ja ga ne gledam vise, a volio sam ga gledati, nakon ocajne utakmice protiv nigerije je pokazao pravo lice
Bravo Jovetiću,želim ti sreću samo da klocina ne igra. Naprijed Negredo,Aguero i ostali znalci,a kloc pa klupa naravno.
a tvoja majka da mi cisti cipele ona kuja
Bolan Sana ,pa mi smo narod nismo mi lojava stoka.Valjda ste vi tu da služite i radite te seljačke poslove.Zato zaklopi i mrš u kućicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nevezano za clanak, je*la vas ona Emina Curic, na nju zabranite komentare a na mnogo osjetljivije vijesti pustite nas da jedni druge pljujemo. Mrrrrrrrrrs. O da, i hvala vam sto ste stvorili jos jednu starletu od koje necemo ni u wc otic a da ne cujemo informaciju o njoj. P.S. Ona se tu noc slucajno nasla u klubu gdje je pjevao Chris, bas kao sto je i slucajno ubistvo s predumisljajem.
Buraz jesi vidio bradavice haman veca od sise XD
a takva na magistrali 30 do 40 maraka po partiji,a za stoju handri cijeli dan ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja kontao dao lik hat-trick, imao dvije asistencije,skinuo loptu sa gol crte i u najmanju ruku odbranio penal koliko ga nahvalise.Ovaj klix neko debelo placa da promovise Klocka i onu njegovu Olivu.
hehehe oliva....dobar!
nedaj dzeko da te potjera onaj ruzni gadan cedo jovetic na klupu
Eh tu ne moze da se folira. Ako se ne bude trudio zna se gdje mu je mjesto KLUPA