Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ marcos? Je li kukasti križ zastava vašeg naroda? Jesu li uzvici ''Gdje vam je Vedran?'' kada vam dođemo na selo pravi reprezent vaše multietničnosti? Možete se sageti Hordama, internet balavci.
Da im Horde ne dodju, ne bi znali kako izgledaju civilizirani ljudi, Svojim neartikulisanim urlicima (za koje neki tvrde da je navijanje) izrazavaju svoje odusevljenje. Primati drugacije i ne znaju. KO NAM ZLO MISLIO NA KURCU NAM VISIO.
@ marcos, nabijem te na ***! Našli ste mi vi pričati o multietničnosti i ravnopravnosti! Vi ste obično prohrvatsko orijentirano selašce koje nikome ne da igrati u vašim šovinističkim i fašističkim klubovima! Nabijem te na ***, idiote balavi!
Svaka čast na postavljenoj slici fašističke grupe.
pratis li ti nogomet.kakve bolan fantasticne grupe.ubili VEDRANA PULJIĆA i tebi to fantasticna grupa
najveći fašisti u ovoj državi ste vi, ne date nijednom narodu koji nije Bošnjački da ističe simbole svoga naroda, jadno... u mjestu gdje se 99% stanovnika deklarira Hrvatima logično je očekivati takva obilježja, i sasvim normalno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naprijed Široki !!!
Bas me cudi sto Siroki zeli pobjediti