Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluženo ,svaka čast Široki !
@Bahrudiin sa glavama ko što je tvoja sami bi sebe pobjedili koliko ste nesposobni, jeli razumiješ da je to 10ta titula, pa ja bi se kao vele-građanin stidio kad vas je naše "kamenjarsko" selo razvalilo i evo po 10ti put uzima titulu. stidi se fašisto jedna, znaš onu "malo nas je al nas ima", brojnost nije bitna kad su geni kameni.
evo vratio se samo da puknem minuse Bahri i Himzi za sportsko ponašanje, ni u pobjedi ni u porazu se neznate ponašat, šta ti je reć zla Turska genetika, ja čestitah Sarajevu na titulama i ne reče ništa kupljeno nije kupljeno jer me to ne zanima, ali vas dvoje ste ono .. ono .. Turci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko sam ja mogao cuti jako korektno navijanje u sportskom duhu. To je najveca pobjeda ovog finala, a obje ekipe su dosta pokazale i nijanse su odlucile. Cestitke i ekipama i navijacima.
Pa kako Vas nije stid? Lupate minuse i kontate da ste veliki Qrci... Sportista sam bio i ostao i uvijek bio na strani dobrih rezultata ALI kad domaci tim mora dobiti uz pomoc sudija, onda je to mnogo jadan i patetican tim. Ratni profiteri HB na aparatima, kupili su titulu. BRAVO
Hajde da probamo jednu vijest , bilo koju i nema veze o cemu govori ispratiti bez nacionalizma
Seljaci u svemu pobjeduju sarajlice....
Svaka čast sve čestitke.
Imali ste priliku da dobijete u svojoj dvorani ali daba ste krecili...nema sydija da vam pomazu kao u omladinskim kategorijama i daba vam sto ste tu prvaci kad seniori nemaju snage da odigraju dvije kvalitetne tekme.
Žalosni komentari, nikad biti covjek i biti realan. Desavanja u prvoj polovini 3/4 su dokaz malverzacija i ismijavanja sporta. NAPOMENA: KO NIJE VECERAS BIO NA PECARI NEK NE SERE A KO JESTE NEK SE POKLOPI I PRECUTI. Publika je na kraju svjesno aplaudirala Sparsima jer su vidjeli ociglednu kradju titule!!! Toliko, Hvala
@as123987 ti si KU RTO NCINA
Bosnjacki gradovi velicine Sirokog tipa Gracanica i Gradacac svrha im je mesetarit po Prvoj federalnoj
a sta je tvoja svrha?
komentirat po Klixu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dođi da vidiš, dođi da se diviš i poželjet' ćeš ovdje da živiš da ti se dijete u miru rodi zivi u ljubavi i slobodi Ponosna moja je zemlja Hercegovina Hrvatska gruda nam sveta vec tisuć' ljeta ne dam te nikom, majko Hercegovino Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino
Čestitke Širokom na tituli ali i Sparsu. Ugodno su iznenađenje ove godine. A vama koji mješate sport i politiku...ma znate i sami, ne trebam da pišem. :-)
Čestitke Širokom na i tituli i pobjedi nad ovim grbavičko-travničkih instant diplomcima.
Čestitke Širokom i publici. A SPARS nek samo nastavi
Siroki trn u oku Sarajlijama, uspjesniji u svemu od njih
Cestitke Sirokom!!! A ovi klubovi iz Sarajeva i ljudi koji su u tim kao i stanovnici Sarajeva mogu samo uciti od Sirokog. Puna dvorana, deseta titula... cestitajte i zacepite! Bosna, Sarajevo i Zeljo su bili veliki dok stoka nije dosla u grad i pretvorila ga u kasabu. Laku noc, stoko!
Široki šampion u košarci i treći u nogometu haha grad od 11-12 tisuca stanovnika
@as123987 Sampion BIH!!! Sa ili bez kockica na dresovima, sampion BIH. Predstavljace samo BIH i nikog drugog, u ABA2 ligi, sa ili bez kockica na dresovima 😊