Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Široki treba biti primjer kako se vodi klub. Sve ostalo na stranu, svaka čast.
SAMO JEDNA PLAVA NOĆ IMA, A I ZNA SE ČIJA JE NA OVIM PROSTORIMA Samo jedan grijeha je vrijedan VOLIM TE ŽELJOOOOO
@ Baltazar_khan Apsolutno se slažem sa tvojom konstatacijom !
Gledam ovo mjesto Passo Fundo odakle je ovaj Brazilac Welker i mogu samo zamisliti kako se sjebao kad je dosao u mjesto kao sto je siroki brijeg. Pa bolje mu je biti konobar u ovom Passo Fundo nego da je kapiten u sirokom. Stvarno te mora dobra muka natjerati da odes tamo zaradjivati hljeb.
Ne razmisljam ja o vasim igracima jer su oni nesto posebno ili iz razloga sto im na necemu zavidim, istina je u stvari da sam ja prije 2 godine prosao kroz siroki brijeg jer me navigacija tuda navela na neki granicni prijelaz u Hrvatsku, znas onaj osjecaj kad prolazis kroz neko mjesto i u sebi samo kontas "joj ne bi ja ovdje zivio za 3 vile i 5 milja platu" E danas kad sam vidio ovaj clanak da dovedeste brazilca tacno mi to sve prodje kroz glavu, pa jbt ne suncan dan nije mogao popraviti utisak o vasem gradu, a mogu samo zamisliti kakva vam je zima tamo. Ako sam se vec morao roditi u bijednoj BiH, onda hvala Bogu pa nisam stanovnik sirokog i slicnih mjesta.
ooo sidze monte carlo (citaj moj te karo) nisam te prepozn'o
Kad će ovi iz Širokog da shvate da je jedan WAGNER? Dovode neke neprovjerene brazilce koji se zadrže jednu polusezonu i odu. Bolje im je da iz omladinskog pogona ubacuju igrače
A protiv Sarajeva igralo 8 igraca iz omladinskog pogona Sirokog...
znam da je igralo ali ne trebaju ni jednog polovnog brazilca da dovode, to jedno mjesto bi još jedan omladinac mogao zauzeti