Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista sad, treba sacekat kraj sezone 😉
Nema veze, ova sezona je svakako vec iskreirana... ali Sarajevo i Siroki trebaju zajedno da se posvete misiji da naredna ne bude takva... ne samo oni, pridruzice se i drugi jer nikad se ne zna ko ce slijedeci nastradati zbog necije zamisli kako tabela lige i rasplet u kupu treba da izgledaju.
Rušit Vicu, nema drugog rješenja. RS ima samo 3 kluba u BiH ligi, pa tko Vici daje moć? Ostali klubovi koji se svrstavaju uz Vicu, a među njima je i Široki. Borac je pokrao u prvih 10 kola 20 bodova uz pomoć sudaca i tu napravili razliku od drugih. Zašto Zrinjski šuti? Najviše su i oni sami oštećeni. Smećarska sudačka organizacija kroji ligu od vrha do dna prema željama Vice. Dokle će to klubovi Zapadne Hercegovine trpjeti? Oni preko noći mogu srušiti Vicu.
odbili ste razgovor sa sarajevom jer vam je trn u oku kao i svima vjv zbog imena koje nosi klub zato sada sutite i trpite
Nema veze, ova sezona je svakako vec iskreirana... ali Sarajevo i Siroki trebaju zajedno da se posvete misiji da naredna ne bude takva... ne samo oni, pridruzice se i drugi jer nikad se ne zna ko ce slijedeci nastradati zbog necije zamisli kako tabela lige i rasplet u kupu treba da izgledaju.
Sarajevo je trn u oku svima jer ne ovise o savezu. Boli ih sto nismo vicine kujice.
Davno sam rekao i napisao da je Azmir Husić najveće zlo za BH nogomet. Njemu klub služi samo za izvlačenje i pranje novca iz Amerike.
Mršššš stoko.....Sarajevo hoćete da uništite.... Grebo vas Vico Kokarda u pakaš
Nije sada vrijeme za sastanke…
Duvajte ga sad, kad vas je sarajevo pozivalo da se dogovorite svi ste odreda odbili
Ovi iz fudbala su gori nego iz politike. Previše ograničeni i bez ikakve vizije. Nevjerovatno zaostali i preglupi.
Ko i sve u životu, dok se tebi ne desi ne vjerujes, ne reagujes, razmisljas ma haj nek nije meni samo nek je drugom, a kad se desi tebi jao i pomagaj!
Mogli ste se pridruziti FKS, ali to niste uradili. Kad to rade sa gigantskim klubom naspram vas iz selendre, onda sta očekujete. Kusajte..
A treći i pobjedonosni gol protiv Zvijezde čist faul, to ništa? Jbg svako vidi samo kad on oštećen.
Neka neka..drago mi je..kad vas zovu u Sarajevo na sastanak svi ste odgovorili rano je za sastanak..e pa rano je i da se zalite..sacekajte kraj sezone ako ga dovekate u prvoj ligi..sellam iz toplog sehera..
Dabogda se raspali, bagro licemjerna, i vi i oni smetljari sa Šugavice.
Gore bagre od vas nema.
Poziv ste odbili. Sad šuti i trpi.
Tačno je da su grubo oštećeni ali je tačno i da su se i oni bavili istim takvim mešetarenjima tisuću puta. Kad Škutor zakmeči - neprocjenjivo.
siroki je kolateralna zrtva, jebiga i vi da se borite za opstanak placali bi suce. ovako se sudi za gosk, tuzlu, zelju...
Samo kraj sezone pa cemo sjesti 😂
treba sacekati kraj sezone 😂😂😂