Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitar sam,Zeljo mi nikad drazi nije bio ;)))
hahahahhahahha ... e aferim prijatelju,nasmijao si me ;)
Mi zivimo u realnosti a ne u bajkama kao kitari, zadovoljni smo bodom protiv ekipe koja je kuci u zadnje 32 utakmice 30 pobijedila.
Odigrali ste ko Borac na Koševu, hvala vam na tome kako god. Očekujemo da ćete i u derbiju isto igrati.
Hvala Širokom što vas nije pregazio. :D
EVO I LINK: http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Euro Experience/competitions/Publications/01/99/48/27/1994827_ DOWNLOAD.pdf :o)))
JOS JEDNOM DA PONOVIMO! VJECNA LISTA UEFA-e od 1955 do sezone 2013/2014. Najbolji BiH klub je FK Sarajevo na 194 mjestu, a onda slijede ostali, Zeljo na 215, itd., itd., ... :o))) PS Covjek se uci dok je ziv! http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Euro Experience/competitions/Publications/01/99/48/27/1994827_ DOWNLOAD.pdf
pronadi slobodno uefina lista 20 vijeka tj od 1901 do 2000godine 200 klubova Rel Madrid prvi FK ZELJEZNICAR 110 ....FK VELEZ 165 a Sarajeva ni na mapi....prva titula BIH jos 1946 i plasman u saveznu yu ligu prvaci po republikama i predstavnik jugoslovenske armije kasnije Partizan.....u Hrvatskojm ta titula upisana Hajduku prvi reprezentativac YU iz BIH iZeljina 11 Ilijas Pasic Paja najveci uspjeh bih fudbala polufinale.....pa igraci Mario Stanic-Chelzi,DZeko Wolsburg-Mnchester,Radmilo Mihajlovic-Bayern,Elvir Baljic -Real...pa Karic-Torino itda gdje su dobacili igraci Sarajeva,pa titule,kupovi,supr kupovi ....dva puta dupla kruna jednom u ligi bez srba a jednom u premijer ligi al obje zvanicne i priznate od uefe,pa rekordi po datim golovima pa rekord bez poraza u kupu pa rekord koseva protiv njukastla 40 000,pa rekord gostujuce posjete u sirokom 3.500 navijaca pa najvise reprezentativaca dali kako za bih tako i za yu naravno od klubova iz bih....pa bih mogao i nasiroko i nadugo ...
Bla, bla, bla ... Ja da pronadjem?! Hahahahahahaha, hahahahahahaha... Pa ja sam ti dao link na Uefinu zvanicnu stranicu, a sve to sto si nabrojao nije bilo dovoljno FK Zeljeznicar, da bude ispred FK Sarajevo. Tacka! :o)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
oda car
Zeljo igra srcem a udbasi{kitari}guzovima.
Fk selja nabijem na qrčinu
Fk selja nabijem na qrčinu
Fk selja nabijem na qrčinu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da ne lupetamo kojesta: http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/EuroExperience/competitions/Publications/01/99/48/27/1994827_DOWNLOAD.pdf
Moj Rizo! Mijesas kruske i jabuke. Lista na koju se ti referiras je lista koja vazi za zadnjih 5 godina. Ona vjecna od 1955 do 2013/2014 govori nesto sasvim drugo. Sarajevo je 191, a Zeljo 215. :-))) http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Euro Experience/competitions/Publications/01/99/48/27/1994827_ DOWNLOAD.pdf
Kako velikosrpske i velikohrvatske institucije Tuzilastvo i SIPA, i njihovi mediji ( Avaz. klix, srna, info.hr, glas srpske isl) odredjuju sta je terorizam?? Kako Tužilaštvo BiH tumači i primjenjuje zakone u BiH Kada uhapse Bošnjaka sa eksplozivom to je terorizam, a Srbi i Hrvati su krijumčari http://saff.ba/kada-uhapse-bosnjaka-sa-eksplozivom-to-je-terorizam-a-srbi-i-hrvati-su-krijumcari/#.VQX1UuE0LiY Akcija hapšenja bh. državljana koja su sprovedena u okviru međunarodne akcije “Beneluks” na površinu je izbacila sve slabosti koje su prisutne u državnoj policijskoj agenciji Sipi i Tužilaštvu BiH. Osim sramnog dovođenja Bosne i Hercegovine i Bošnjaka u kontekst terorizma, u Tužilaštvu BiH su otišli korak dalje. Da bi umanjili štetu koju su učinili u Tužilaštvu BiH su naredili svom glasnogovorniku Borisu Grubešiću da u javnost dodatno obmane. Naime, objašnjavajući zašto je slučaj “Beneluks” u BiH, za razliku od Švedske, proglašen terorizmom, Boris Grubešić je za domaće medije izjavio sljedeće. “Lica su otkrivena sa eksplozivnim napravama i u BiH se to vodi i procesuira kao krivično djelo terorizma”. Dosadašnja praksa u BiH je pokazala da se ovo odnosi samo na Bošnjake. Prije skoro dvije godine, tačnije 22. 10. 2013. godine, Granična policija BiH je na graničnom pojasu Prijedel, na području Foče, zaplijenila pedeset kilograma plastičnog eksploziva perunit i stotinu električnih detonatora. Vozač je bio Mladen Elez. Nakon kriminalističke obrade, Elez je pušten da se brani sa slobode, a protiv njega je trebinjskom tužilaštvu podnesen izvještaj zbog nedozvoljenog prometa eksplozivnih materija. Prije četiri godine Sipa je uhapsila Daneta Regojevića iz Banja Luke kod kojeg je pronađeno 150 kilograma sa kapislama. Nije optužen za terorizam. Oni koji ovako nejednako tretiraju građane BiH i različito imenuju ista kršenja zakona su bez kritike građana, NVO predstavnika, profesora sa sarajevske filozofije, plašljivih novinara i ostalih licemjera i kukavica. Zato su oni koji ovo primjete fašisti i ekstremi!
mozda ovaj bod bude presudan za titulu nikad se ne zna ;)
naravno mislim na titulu ŽELJEZNICARA da ne dode do zabune...jer sad kad uzmemo u ove 4 tekme tri kuci i zrinji bod otkinemo bice gusto...vazno je bilo danas ne izgubiti a vec 2 tekme nismo gol primili ;) VOLIM TE ŽELJO!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Sa51Xp0hejk&t=39
'esi lud haveru, đe ovo iskopa AHAHAHAHAHHA OPLAKAH
Svaka ti dala za ovo.
Vlacice hvala na gostoprimstvu mama ti je za klasu bolja od torpediste071
LIVMO TE LJOŽE !
Jao bruke, Manijaci jedni drugima cestitaju i slave ovaj 0-0 koda su pobjedili 0-5. Jbt mozda sam ja poludio pa nisam vidio rezultat ali meni pise 0-0... sto znaci niko nije dao gol.... sto znaci niko nije pobjedio... sto znaci ostajete na istom mjestu na tabeli.
joj jesi glup
Aha, izvini brate. Nisam znao da je NSBiH uveo novo pravilo da od 0-0 dobijas 3 boda... izvinite, ja sam glup. Cestitke Zelji!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Komsije nemoj da kazete da ne mislimo na Vas...