Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda mu zadnje bile crveni onaj podmukli alkoholicar kretenski
pitam se otkud mrznja lol
prema ovom PENALU I 93 minuti mora postojati mrznja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko želi biti milioner danas je COPY/PASTE sa .rs portala
Kad nekoga hoce onda bas hoce.
Ko je sretan ...
Malo mu crne zemlje
malo mu je sto ima daj mu jos heheheheheh
te pare idu za dobrotvorne svrhe... al' to u ovom tekstu nije navedeno... http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2526603/Fergie-beats-old-mark-make-50-000-charity-Who-Wants-Millionaire.html
ma da par hiljada a sto je na njima zaradio desetine miliona mogo im je sam napraviti ogromni kulturni i skoldki centar ma brega je to ba ko ga ne zna skupo bi ga platio ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dal se obradovao?
Para na paru, uš na fukaru.
Pa dobrotvorne su svrhe debilu jedan.
Što ti ne dobiješ 50.000 funti na kvizu? - Pa neće te para fukaro jedna. Njega hoće, lijepe se funte za njega k'o muhe na govno, nebitno šta on uradi s njima. Poslovica se ne odnosi na potrošnju nego na zaradu, idiote glupi.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)