Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladost ne može dobiti licencu zbog reflektora, a Leotar i Rudar Prijedor dobiju licencu bez reflektora. Kako je to moguće?
Mozes igrati prvu sezonu kad ulazis, u drugoj, ako ostanes, moras imati. A sa savezom se potpise ugovor i oni snose dio troskova, a s Mladosti su ugovor raskinuli nekad iza Nove godine.
Na stranu sve, ali zar nije logicno da klubovi koji tek ulaze u ligu nisu u mogucnosti napraviti reflektore sto zbog vremena, procedura, novca itd.
Ne saljite Sipu na ove velike ribe. Bezveze da se ljudi umaraju, svakako niko u zatvoru ne zavrsava. Zatvor je samo za nas sirotinju
Ni jedna istucija, neradi bez korupcije, a toliko imamo sportasa koj bih narvli nesto od taletirane omladne!? A ovo je sijedi da places dan noc i da odes nikad se nevratis u Bosnu i Hercegovinu!?
Podrska za Musiju. Politika kluba je u skladu sa imenom,sve pohvale. Napravio je bio finu i mladu ekipu. Mensure,trazi i odstetu. Onaj debil Vico misli da je fudbalski savez stocna pijaca,pa da moze kano hoce.
Mensi i presjedniku Veleza gosp.Hasicu puno srece i snage u borbi za bolji nogomet u BIH.
Zeljkovic je ober mafijas koji nikada nije smjeo bit izabran na ovakvu svetu duznost.
Prof Munir Talovic najveci kriminalac u Savezu
Jel ovo onaj koji je u doveo u zabludu cijelu Federaciju obmanjujuci javnost da ce uvesti vakcine? U istoj ravni je doticni sa kriminalnim Savezom.
Ima Vico sad preča posla. Vslja spašavat Borac 😂😂😂
Zeljkovic company
Da bar hoce mafiju pohapsit, ali znamo kako ove stvari zavrse obicno