Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipicni placeni oglas.... Eto svi drugi klubovi u ligi su ok... A Sloboda nije... Pitanje:::Odakle je ovaj sindikat.. Gdje je registrovan i kako se finansira? Ja mislim reketom... Pa kad se ne uplati ...malo cemo popljuvat doticne koji preskacu uplatu
Zašto mi se čini da, kada čitam ovo saopšenje, da onaj ko je ovo pisao, očito pristran i neprofesionalan ?!? Pokušao sam ovo da čitam tako da stavim ime bilo kojeg drugog kluba u BiH i zaista sam zgrožen ovakvim načinom komunikacije i očite mržnje prema klubu iz Tuzle... bili oni krivi ili ne. A to, valjda samo može Sud da kaže.
pa ko je pisao ovo kao da je prijateljsko pismo a ne sluzbeni dopis cuj "tuzlaci" valjda FK SLOBODA ... ako su se oni dogovorili sa igracima da im plate umjesto 60000, 28500 sta to sindikata briga
oni su fukare iz grada soli qurac ih boli
"...raznorazne mujkanacije i pravne vratolomije..."?! Mujkanacije?
@UltrasNaBaterije Ahaaaaaaaaa... a ja otišao na "mahinacije". Eto ti, kad je čovjek neinformisan.
Ovaj sindikat bi trebao izdati i saopštenje u kome navodi igrače kako primaju pare na ruke čime krše zakon o porezu na dohodak. Ovim činom igrači su pored toga što su u obavezi platiti porez i krivično odgovorni.
Mislis klub je odgovoran jer on ne uplacuje porez?
@kendjo.vandjo Ne. klub mu nije dao novac. Dala mu je neka fizička osoba a on je to primio tako da je igrač obveznik poreza. Kada klub da novac to ide preko računa.