Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreo Dulja Lendrića na dodjeli i pita ga: Što ti nisi igrao na derbiju, jesli si se oporavio?
To je isto Lendrić mogao Duljevića pitati! Yebo i Duljevića ako će igrati samo za derbi i tražiti kiseonik u 70-toj minuti gotovo svaku utakmicu. Lendrić je napadač i on zavisi od ekipe i lopti koje dobije, Duljević ih je trebao dijeliti a ja ne vidjeh da je ijednu dao a da se sa njom nešto uradilo, imao par šuteva sa 30 metara i to je sve. Lendriću jedino možemo zamjeriti manjak zalaganja na derbiju.
@Komentar iz mase Ako si gledao oba derbija, Lendrića su i Crnov na Grbavici i Zakarić na Koševu pogađali u obrvu, i ništa. Kerla mu na Koševu spušta loptu na tacni, njemu "treba godina" da šuta. Generalno, svi njegovi golovi i jesu nakon 80% odrađenog posla drugih igrača.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cudi me da nema Bandica ipak je i on clan udarne postave sampiona zrinjskog 😂 Čestitke ostalim a pogotovo Peljti zasluženo!
Peljto pravi sudija!
Bošnje imaju samo Džeku, Džumija i Laku
Srbi imaju samo Djokovica a i on je propao.
Ko je "sindikat", ko su oni? Izabralo isto tako udruženje janje kod Gojka, kažu kod njih najbolji fudbaler "Šaran" iz Jablaničkog jezera.