Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBA DIJETE ZARADIT JER OTAC MU SVE PROKOCKA. SJECAM SE KAD BAKA 5 MINUTA U POSLIJE UTAKMICE U ZENICI U MIKROFON DADE OSTAVKU A UJUTRO MU SAVEZ REČE DA JE POVUCE JER ONI CE MU DATI OTKAZ. UZ OTKAZ MU SLJEDOVALO 250000 KOJE JE ONDA FINO RASTALIO SA LJUDIMA U SAVEZU. CIRKUS ADRIA I MEDRANO I LOPOVLUK. I DA,UZEO JE BAKA SILNU LOVU OD MENADŽERA DOVODECI U REPKU TRUBA IGRAČE. 🇧🇦❤️🇵🇸EDI
Znate reći izmislio penal, a ne znate reči što je dao crveni karton” – rekao je Baka Slišković, a novinar mu je rekao da ne galami na njega, nakon čega mu je Slišković rekao. “Ja ne galamim, samo povišenim tonom pričam. Ja kada zagalamim to je ihi-hi”. Novinar mu je rekao: “Eto, probajte”, a Baka mu je odgovorio sa: “Što? Hoćeš li mi ti to nešto, brko?”. baka sliskovic i sudije i savez i lokalni izdajnici
i naravno Bandic Antonio**** Nisam nikad zaboravio niti cu
Šutaj Barbu pa zovi sina na kraju sezone. Ovaj nešto i zna o fudbalu ako ga i ne igrat.
Nebitno ciji je sin, ovo je lijepa prilika. Nek mu je sa srecom!
legendarnog????🤣🤣🤣
Dominacija
Hercegovac u Rusi 😂🤣
Naredni selektor BiH
Je oi ba engleskom komunicira sa Rusima?
Kakav je s engleskim?
Kako je doslo do toga da novinari svakog trenera nazivaju strucnjak? Strucnjaci su Pep, Klopp, Ancelotti i slicni.
nidje vezze comment
zar se moze biti veci od cska u rusiji?
isti caca
Dedo mu uspješan bio, otac, majka, sad došao red na njega. Čudo je kad si od malih noga izložen uspjehu oko sebe, možeš samo ocekivati više, sve iskustvo/navike se prenijelo/naučilo iz predhodnih generacija, čestitke.
uzor u bliskoj okolini zna mnogo uticati na samopouzdanje
Čuj naziva "stručnjak". Koga ba ti foliraš. Kakav stručnjak i qurac,čega. Da postavlja čunjeve,podjeli prsluke,šeta po liniji,sjedi na klupi itd.sranja itd.sranja.