Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego sta nego ce za svoje dijete uciniti sve kako bi mu obezbjedio sto je moguce bolje uslove za razvoj, posebno ako posjeduje talenat, jer ako ostane kod nas, sanse da uspije su mu znatno umanjene... Koverte, nestrucni kadrovi koji rade s djecom i sl, kod nas unistavaju talente zagarantovano..
Pa ovakvi i unistavaju prave talente, guraju se propalih fudbalera sinovi. Ako je babo bio fudbaler, moler, direktor, astronaut mora i dijete
zeka satro legenda kluba a pljuje na klub na sva zvona.ker obicni
Nisi ti Zeki ni do koljena bjedniče jedan
Svi koji komentarisu negativno za covjeka koji je ostavio bilo koji trag u fkS su stoka.gud baj
Pametan potez
Kakav je igrac bio Turkovic nema dugo takvog u premier ligi
Čika Radovane, mi smo svi ovdje kao braća i sigurno ćemo pobijediti.
Zeka ne skida dres Sarajeva. Dijete Zeljeznicara, covjek koji se nije mogao vratiti u gotovo ratom poharanog Zelju navuce menstrualne boje jufkica. I evo jufkice ga caste u komentarima. Drugacije nije moglo.
Strumfe, eto Gargamela, brisi!
Hebo mu otac mater
Turkovic je razocarenje veliko
Daleko im kuca bila...
Sretno Dino, nema sumnje da ćeš uspjeti. Turkovići su uvijek bili časni, ponosni i uspješni.
Samo i može uspjeti van BiH. U ovoj državi ne možeš uspjeti na pošten način! Ako si pošten-nigdi te!
Ovo kad preko stele sve radis i onda na kraju nista ne bude od djeteta.Turkovic se nafurao pravo da je neko i nesto a samo protiv Sarajeva prica neofirno.
Turkovic ljiga prava, samo pljuje po Sarajevu i uvlaci se Hrvatima. Tacno mu treba tarabu na Kosevu dati, vjerovatno nikad nije clanske kupio a ne sta drugo.
Sarajevo qarina od kluba
A SVE NAJGORE O HRVATIMA GUZICE BI DALI DA IGRATE U HR