Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozemo mi pricati o Simeonovom antifudbalu koliko hocemo ali covjek iz godine u godinu mrsi racune najvecim evropskim klubovima.
Gospoda Englezi, gdje će oni, ovog ima samo na Balkanu.
Pakash bio i ostao, fuj idvratnije njuške u nogometu nema!
Dobri stari Atletico.
Trener pokvarenog karaktera pa mu i tim takav.Bjezi s terena bez pozdrava je dokaz recenog
Zašto gađaju Simeonea, nije im on kriv za ispadanje.
Da se u nas ovo desi pričali bi o fašizmu, vraćanju u srednji vijek i slično
Uzasna utakmica za gledat. S jedne strane destruktivni Atletico, bez bilo kakve ljepote a sa druge strane potpuno nemoćni UTD. Ovakav UTD sa ovakvim trenerom je prosječna engleska ekipa. Samo jedna rijec - Maguire. Simeone ostvario ono sta je zamislio, dao gol, zatvorio utakmicu, isjeckao tekmu i prosao dalje. A sudija, pa sudija je bio pogubljen jadan haos.
Debil uvijek ovako na kraju utakmice pobjegne Ne razumijem ovo ponasanje cim sudija svira kraj trka u svlacionicu bez pozdrava sa drugim trenerom ili protivnickim igracima Klop je za tebe izmislio kako se jedan trener treba ponasat covjek se pozdravi sa svakim protivnickim igracem nije vazno dobio ili izgubio utakmicu.
Ne znam zašto ronalda nisu gađali
Britanska setad. Najodvratniji narkd
Trebali su dati vise golova od Atletica i mirna Engleska
Dakle, sluzbeni podaci UEFA-e govore da je Ronaldo ove sezone u LŠ pretrcao 59,1 km, a Mesi 58km, Za Mesija se pise kako se seta po terenu i kako se NEzalaze, a za Ronalda se pise kako se on bori i trudi na terenu :D
ne izmsljaj hljeba ti
Za MU sramotno Pošto je sve pod kamerama,lahko će oni do njih I onda dozivotna zabrana na stadion To je englezima najveci udarac
"ovo samo u našoj ligi ima", "bla bla", hhh
Englezi ne prepisujte od nas...
Covjek odradio posao. Bas njega interesuje sta pricaju za njegov fudbal kad je covjek u cetvrt finalu