Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tata bi sine! :))))
neka kupi dzeku,tina i zajku zebu i imat ce tim za velike domete.....
Jos jedan podbacaj klixa i njihove google translate-copy/paste politike; covjek je za talijanski list dao izjavu da zeli osvojiti kup i plasirat se u Ligu Prvaka sa treceg mjesta(slucajno listam Gazzetta dello Sport svako jutro). Razmislite samo malo, ko bi selektivno biro da osvoji kup i LP, a izostavio prvenstvo. Koji ste vi kvazinovinari i amateri...
Pritom, ljudi ni ne ucestvuju u Ligi Prvaka...
...jarane, tebe više ni plastika ni keramika ne popravi.
Ajde ba idi umri stari volu jedan
Svako ko imalo voli fudbal,volio bi da Milan bude "pravi" Milan FM❤️
TAKO JE SINE MOJ...JOS DA PRESIDENTE ODRIJESI KESU PA DOVEDE 3,4 VRHUNKA POJACANJA I 2007 CE SE PONOVITI ABD...FORZA MILAN.
Bice aBd
PRIKAŽI ODGOVORE (2)