Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko od novinara da mu postavi jednostavno pitanje: "Kada niste uspjeli sa kvalitetnijim prošlogodišnjim sastavom osvojiti titulu onda pomnoću kojih filmskih trikova mislite osvojiti ove sezone titulu sa lošijim timom"? Bez najboljeg igrača Stevanovića pa i Lendrića Željo to svakako jeste i bez ijednog pojačanja u pravom smislu te riječi. Zajmović treći napadač, Sinan će biti zamjena Zebi, Zec ne može zamijeniti Stevanovića a Gotal u dvije sezone nije odigrao par utakmica.
Vasa obaveza a ne cilj je da budete prvi. Dosta vise, 4 godine bez titule. Mi nismo na to navikli kao sto su pitari navikli svakih 7 godina!
Ostavi se ti pitara, kompleksaši jedni
BORDODNK ma jok ipak ste se vi navikli pa samim tim i lakse podnosite:)
nevidjeni kompleksi pitara. Pa jel vas stid? Sve nesto oko karata tamo vamo, a kad je derbi na kosevu ne dodje vas ni 3.000. A ovi sa Klixa pitari iz gornje maoce nisu tekme u zivotu vidjeli. smjesno.
Tako E
dragi Mirsade ne dolazi Notingem Forest nego Gosk hahhahhha kako je lud frajer cuj favoriti smo protiv goska hahahbaha umoran sinoc bio do kasno u dzamiji ko svi normalni ljudi