Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i trebao je plakati jer su njegovi igraci dali sve od sebe iako su znatno slabiji od velike Njemacke ali se to na terenu nije ni vidjelo sve do produzetaka. Svaka im cast.
Vaha OPRAŠI ME <3
Sada je vrijeme da Vaha preuzme Bosnu a onaj konj da ode.
Vaha Hercegovac ponosni ! Bravo
ja cula kod nas se po selu prica da je Vaha novi trener Real Madrida <3
Vec se zna ko ce osvojiti evo sta kaze Kralj Namjestaljki : http://balkancommunity.info/otkriveno-ko-ce-biti-osvajac-svjetskog-prvenstva/
Ne znam šta se busaju. Nije ih nigdje bilo u drugom poluvremenu. A u prvom igrali duga lopta pa šta Bog da. Mogli su dati golove tako. Trčali su jedno 70 minuta, nakon toga raspad ko kod nas. Njemci ih pregazili snagom. Ne bih ja reko da su oni mentalno iznad nas. Više puta kada su imali prilike za čiste pasove nisu ni pokušali nego su solirali. Izvukao je maksimum iz ovog, ali pobjeda nad Njemačkom bi bila čista nepravda.
Tako blizu a opet tako daleko...to je istina za manje reprezentacije (većinu njih). Tu i tamo neka repka bude "iznenađenje" kao što je sada Costa Rica. Ne mogu biti dva iznenađenja na jednom prvenstvu. Morat će Alžir ili neka druga afrička reprezentacija čekati neko drugo prvenstvo da "iznenadi"...možda u Kataru 2022
Ne sviđaju mi se ovi novi komentari!
Dvoznakove prognoze + moji sitemi = profit! posjeti: www.investicijskiplan.bloger.index.hr
Sinocnju utakmicu svaki, ALI SVAKI DAN, pustati nasim traktorima i pokazati kako se bori za svoju zemlju!
ako ga placaju sa milion malo je jer su oni dobili samo sto su prosli do osminefinala oko 6,6 miliona eura, sto je dosta novca, jos ce klubovi dobiti ponesto koji stavljaju igrace na raspolaganje i tako dalje. a koliko ce se razviti fudbal u Alziru poslije ovoga i koje ce se pare sliti, to nepitaj... suhe milijarde.
@Seffer Od Safeta ni 5 000 000 ne bi napravilo trenerom, covjek je trenerski duduk i nek se zahvali Bogu i ljudima u savezu sto je dobio ekipu iz koje nije znao izvuci vise. Svi moguci autoriteti u svijetu fudbala se slazu da je BiH ostala nedorecena u na ovom prvenstvu i da je realno trebala biti u drugom krugu.
ovako rade Treneri a nije ko Pape da pravi se da jos igra fudbala a on vise zvijezda samo je ostalo ime Susic.Ako imalo hoce moderu Repreztaciju mora se dovesti drugi selektor da sve pomijeni.
a ja kad sam govorla da će ih švabe oderat svi mi minuse pucaju...
pa jesul ih odrali ?
vidjo si da jesu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
i kud će sad ? vjerovatno je već dogovorio za neki dobar EU klub, a u bosni ga čekaju ko malo vode na dlanu ??? lova radi, a sad je momenat.
Vaha dolazi na klupu nase Reprezentacije pise Goal.com http://www.goal.com/ba/news/6926/svjetski-kup-2014/2014/07/01/4927787/vaha-napu%C5%A1ta-al%C5%BEir-i-preuzima-bih?ICID=HP_HN_1
Vaha, pokazali ste srce ko Velez golemo. Cestitam svim srcem na moralu i borbenosti, a bogami i trenerskoj taktici. Nije ni Svabama bilo svejedno sinoc. O' jadu ste ih zabavili.
Ne znam ko je od naših pokazao emociju. Ko da su finci a mogu mislit u kafani kad počnu emocije navirat.
Nevjerovatan je Halilhodzic, svaka cast ljudino, tvoj posao je dobro odradjen.. Vise srece sljedeci put legendo ..
glavu gore vaha fanrasticno si odradio, podigao si alzir sa dna u svjetske visine.
Ljudski je to i svi koji smo gledali tekmu razumijemo Vahu, i nama je bilo tesko gledati njega onako tuznog