Pozitiva(c) dana
0
Shine on you, crazy diamond
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je jedna pjesma pink floyda, napisana davno prije nego si se ti rodio
Edo, svaka cast!
@Neko a niko ne mjenja se imidz regiona tako što pokradeš pare iz ratnih donacija za žrtve i izbjeglice, i osnuješ svoju tv, kupuješ izbore, podmićuješ strane predstavnike, ina kraju pred veleizdaju sa svojim jaranima šeicima pereš te iste pare glumeći najskuplje transfere u istoriji da pokažeš kako je region za uzor . \"Neko a niko\" iz tvog naslova je onaj ko je oktkrio novi lijek, pronašao novi model ekonomskog razvoja,spasio ljudske živote direktno.... a samo plaćenicima i sirotinji je neko onaj ko trčkara za napuhanom mješinom po zelenoj livadi... hljeba i igara- hare primjenjuje staru antičku taktiku....
transfer za ovog je platio HARIS SILAJDŽIĆ pokradenim parama od donacija, komisija sefera halilovća je utvrdila da su pokrali 8 MILIJARDI a zna se ko je bio vlast. HARISOV najbolji ahbab od rata je ŠEIK ZUBAYD vlasnik MANCESTER CITYJA. koje budale mogu pomislit da je eto slučajno džeko baš tamo tražen....pored 7 napadača.... SAX prima lovu za ovaj marketing ko i FTV
ima kod mene kupiti DZEKO mancy dresova svih velicina, a moze i bilo koji drugi klub po zelji, samo cete se morati strpiti malo, ako treba i kucna dostava.
ima dres da kupim pa nek puknu dusmani
Nama je važno da upratimo da slučajno neko ne uvrijedi \'lik i djelo\', koga interesuje pravopis. Niko da nas pohvali zbog brzine brisanja nepodobnih komentara..
deri engleze legendoooooooooooooooooooooo
@Jezik Bojim se da nije u pitanju igra rijeci, nego prosto neznanje grupe \"strucnjaka\". Ova recenica je gramaticki nepravilna, sto znaci da se ne moze ni prevesti pravilno. Jedan mali zarez cuda cini.
ne mislis li da je mozda namjerno napisano shine on you, crazy diamond tebi to ne zvuci kao igra rijeci koja bi mogla imati neko znacenje, a jasno je da je uporiste ipak u pink floyd pjesmi ili bi ti ipak elaborirao naslov pjesme ispod ovog teksta?
Trebao bi sa-x na naslovnici pod \"Sport\" dodati jos jednu kategoriju - Edin Dzeko :))
ta ce dzeko
jeb0 vas b0g kako smarate sa dzekom....dobar je igrac nema sta ali nije b0g. mora da mu je neko iz familije radi za sarajev-x.com!!!
Bane Ivanovic je zabio oba gola, ali je ona slina od igraca Anelka, morao da okrzne loptu kod drugog gola jer nije zabio gol 100 godina, a napadac!
bravo majstore Bosna je ponosna na tebe
Bane Ivanovic opet zabio za Chelsea..again..
Bravo Edine! Nisam ni sumnjala u tvoj kvalitet! Jednom je Zoka na studentskom radiju rekao \"pomozimo nesposobnim i g.lupim, jer njima treba nasa pomoc a ovi sposobni i pametni- neka idu odavdje jer snaci ce se oni sami\"! Mrzim reci ali postajemo drzava sa jakom vladavinom papaka i nesposobnjakovica! Ma majke mi, place mi se :(