Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogba nije fudbaler, on je atleticar.
Zna igrat lopte al nije to to !
Pogba nije kriv što igra u M Unitedu koji je izgubio i glavu i rep. Dokaz su njegove igre za reprezentaciju i ranije za Juventus. Pogba je veoma dobar igrač sredine terena samo se ne snalazi u Unitedu doduše vidi se da se malo ko snalazi. Pogledajte samo Sancheza šta mu se desi.
Pogba je sadašnji prvak svijeta,to što igra u raspalom mutd ne znači da je loš igrac,u reprezentaciji je beton.
ne seri nisi lopte u zivotu sutnuo a pametujes!
Shereru, Pogba je za tebe Mesi.
Ima pravo. Kako igra za Francusku i kako za Mancester razlika je nebo i zemlja. A taktika skoro ista u obe ekipe.
Ne trebate se cuditi niti pitati, navijaci Man. Utd-a. Paul Pogba nikad nece ispuniti vasa ocekivanja, jer su ona nerealna. Kao sto je i nerealna bila suma novca koju je United platio za transfer. Isuvise nerealna. Ja se nisam mogao 'cudom nacuditi' da Mourinho nije bio u stanju na vrijeme to prepoznati. Sad, kad je to uvidio, za Portugalca je prekasno. I otuda frustracije, konflikt. Pogba realno vrijedi polovni iznos placenog novca. Instagram i drugo - tamo vrijedi, mozda, vise.
Jeste bila nerealna suma, ali su je prodajom dresova otplatili. Možda i proigra, ali neće pod smorinjom i njegovim autobusom čak i protiv ekipa koje se bore za opstanak.
@MarlbiroGold...Bilo kako bilo, Man.Utd. nece finansijski propasti zbog jednog preplacenog transfera. Radi se o tome, da li je Paul Pogba vanserijsko izdanje igraca, svjetska klasa u nivou Mesija, Ronalda, Ibrahimovica,..., u stanju da predvodi tim kakav je Man.Utd.? Nije. Dobar, zahvalan igrac - da, ali ni blizu fudbalskih velikana.
Najprecjenjeniji igrac
Cuj Shearera....pa nije ti ovo Engleska devedesetih i osamdesetih. Sad je doslo naopako vrijeme, vrijeme sminke,novca i materijalnog.
Crni rob to mu i jest primarni posao da čisti kopačke!