Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako je i kod nas isto. RS tuzila Federaciju, Federacija tuzila RS. Zivimo u drzavi koja tuzi samu sebe i pravi kontratuzbu samoj sebi. Ich bin Husein, ich bin Keramiker, poyy.
Sasvim normalna i redovna pojava u demokratskim državama.
@Bulevar siris ovdje demagogiju i nacionalizam, ako vec hoces da dokazes kako si nebeski veliki srbin pusku u ruke, odose Kosovo i manastir Gracanica a tebi se maksimalni domet srbovanja sveo na los pokusaj vrijedjanja po klixu 😂 i BiH je organizovana na principu entiteta FBiH i tzv republike srpske u svijetu poznate pod ispravnim nazivom Genocidstan 😉
SIPTARSKA POLITIKA !!! Tako su ih i srbi prihvatili na Kosovu.I kada su se nakotili kao gamad tada su se pokurazili.Ovo je sila i nista vise...Ali ima jedna kineska poslovica,,sila ima kraj,pod"!!!
Kosovo je oduvijek albansko vidi šta kaže Dimitrije Tucović i Kosta Novaković maj..une neobrazovani!
@lale gator Zeznuto što su Turci napravili popis kada su došli na Kosovo, pa ih nešto nisu popisali.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj Shaqiri ko onaj Sloth iz onog Filma The Goonies
ŠIPTARSKA PRLJAVA NACIJA
Zašto ova dvojica ne igraju za Kosovo? Bez ikakve zadnje namjere pitam, zar nije potpuno logično!? Nisu imali dršavu, pa su morali da se potucaju po bijelom svijetu, sad imaju, u ćemu je problem!? Zar ovaj Shaqiri nema zastavu Kosova na kopačkama, a igra za drugu zemlju?
@ac72 Zato što čovjek igra za Švicu otkad zna za sebe i ne bi bilo fer i pošteno sad da ih otkači . Ali za razliku od nekmih makar nosi svoju zastavu i uvijek ponosno ističe ko je i šta je . A kad je nosati Ibrahimović bilo šta uradio za promociju svoje zemlje ?
Pametan narod, preuzeo Švicarsku
Pa je l' ovo reprezentacija Švicarske ili Albanije? Hahaha :-) Tako se nacija širi - biznis, sport, kultura, a puškom i pokoljem drugih. Al' šta zna neuk svijet osim motike i puške.
Nije se tesko odreci tudjine..
LJUDI ZAPAMTITE OVO NIKO NIKOG NE MRZI VISE NEGO ALBANAC ALBANCA SAMO AKO JE JEDAN USPJESNI OD DRUGOG VJERUJTE DA SIPAC SIPCA NAJ VISE MRZI LJUBOMORA IH UBI.MIT JE DA ONI VOLE JEDNI DRUGE I POMAZU ONI AKO NEMAJU KORIST NI MAMI NEBI POMOGLI.ZNAM IZ ISKUSTVA ODRASTO SAM SNJIMA....
I Šiptari se poklali oko nebuloza?! E sad sam sve vidio!
Mrak poster !😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Srbi šta se dešava? Vaterpolo klub Banjaluka koji je imao potporu Nenada Stevandića na takmičenju u Barceloni izgubio prvu utakmicu protiv Pays d'Aixa sa 38-2 drugu utakmicu protiv Steue iz Bukurešta sa 31-1 treću utakmicu protiv Barcelone sa 29-2 i četvrtu finalnu utakmicu protiv Sinteza sa 39-1, srbi su rekorderi, prekucali su i 5-0 iz Ukrajine sa fenomenalnom gol razlikom od čak 137 primljenih i 6 datih golova
@Musantopgooser23 Koliko ima vaterpolo klubova u BiH?
@Musantopgooser23 Komšije iz Hrvatske i Srbije su u svim sportovima (osim sjedeće odbojke) pokazali više uspjeha od naših. Zato nemojte srat bezveze!!!
pa jel ima ijedan Svicarac da bude kapiten a ne neki Kosovari
Kad se samo sjetim ispišavanja ove dvojice po genocidnoj divljačkoj sirotinji..
@Musantopgooser23 Ispišam ti se ja bosnjo/musliman ili kako hoces u usta!!!
Srbija ce popusiti u kosarci da ce biti sramota gledati.
Sta sam vam rekao Srbi.
Ova dvojica ce biti MIT i LEGENDE Kosovskog fudbala.