Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi bi bili oni koji bi te jurili. Zašto za smradom juriti. Glupost...
Shaqiri brate, sljedeci put im rukama pokazi labuda(kao Djuro u audiciji) a oni nek ti ceskaju muda!:)))
Zasto se srbi ljute na ovog momka?Neka neko iznese inteligentan razlog i bez mitomanije i izvrtanja!!:)
Nadigrao ih u njihovoj vlastitoj igri (ne fudbalu no k*rčenju).
najtuznije (ili najsmjesnije) je da glupi SDA Talibani podrzavaju ovog kretena - ali na kraju krajeva, ne ponasa se drugacije od jednog Ozil-a -- najlakse je otici u Njemacku/Svicarsku, odreci se Turske/Albanije koje su ionako kurton u sportu a onda svoj primitvluk prosuti na terenu (u slucaju ovog siptara) ili na Instagramu u slucaju Turcina. Seljak ostaje seljak - a Turcin i Albanac zajedno sa SDA Talibanima koji im se dive su bas vrhunac balkanskog seljakluka.
Najtuznije je da se vi ponosite ratnim zlocincima sine to je najtuznije.
@rosko - mi? tipicno od SDA Talibana je pomisliti da sam Srbin.. haha. Seljacino, sto vam Svabe ne smetaju, a iste su zlocine pravili u ovim krajevima? zato sto oni imaju love - a vi kao i turci ste sirotinja i zato bjezite masovno na Zapad a nikako da ostavite kuci vas primitivluk. Ove kao Shaqiri mrzim - nista gore ne postoji.. igras za Svicarsku, a ponasas se kao smrdljivi Siptar nacionalista
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Šiptarsko smeće
Ti si pogodio kad je trebalo na SP a oni neka te jure, džaba im :)
nemoj izazivati svicarac, i niko te nece juriti !
tacno tako
@The_Beg koliko ja znam on je ŠVICARAC !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)