Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osoba koja se predstavlja kao Safet Susic selektor BIH se zove Vjekoslav Zelenika i rodom je iz Hercegovine. Ima 51 godinu i radio je prije rata u Hadzicima u vojnoj industriji. Pravi Safet Susic - Pape zivi u Hravtskoj u Varazdinu, promijenio je vjeru i ime i ima 2 djece iz drugog braka.
sad nek mi neko objasni..trenutno ima 24 godine kako tvrdi on sam i PSG...za PSG igra od 2007 ( 3 godine) a prije tog je igrao u rumuniji (2 godine) i 3 sezone u armeniji (3 godine)... to znaci da je poceo da igra sa 16 godina....u armeniji....neki fenomen izgleda...??