Ne žele platiti šest miliona eura
2
Sevilla Mallorci ponudila Spahića i Lunu za Ivana Ramisa
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odigrao odlicnu sezonu a zele ga prodati.Nesta tu skripi. Jeste da je kapiten repke,al je realno bio itekako los ove sezone.
propo ko zeton...hajd ti u penziju pa se onda ne skidaj sa meze, rakijice i bejsmenta!
Nemoze Spaha pola sezona bez namjestanja utakmica zato su ga rusi prozivali zatim francuzi a sad evo i spanci samo niko ne zeli da kaze pravi razlog j(osim lokomotiva)er ga onda nemogu nikome utrapiti. Ja bi ga odstranio iz repke zbog onog namjernog penala protiv francuza. Bolji nam je zadnji red bez njega.
Ja mu ne mogu halalit onaj penal protiv Francuza,sto se mene tice neka ide u 3 lijepe PM...
PS Čak bi i B. Bilić skonto da nije odlično
Ovoliko je bio odličan: Odigrao 22 utakmice od 38 10 utakmica je počeo od prve minute u 22 utakmice je ulazio sa klupe Stvarno odlično
Šta će nam dvojica štopera, dovoljan je jedan kada je riječ o prodaji utakmica
Da je nama jos dva stopera ko sto je Spaha...
spahic je prop\'o k\'o kauc...nidje ga...a repki samo steti...idi u dubrovnik,otvori konobu i prodaji ribu,nisu tvoji zivci za moderan fudbal!
prno spaha u prdomahovinu
inace je spahic toliko inteligentan igrac da ga ni famos ne bi pozelio u timu
Spahic nije odigrao odlicu sezonu, zapravo ispodprosjecnu, ali ne prodaju ga zbog toga vec zbog finansijskih problema. Pordaju i Rakitica i onog Brazilca, Argentinca, sta je vec, jedina dva preostala stranca, iako je trener racunao na njih naredne sezone. Nemaju novaca i kresu budzet.
Odigrao odličnu sezonu? hahahahahahahah Buahahahahahaha TO je inače praksa u svim klubovima, kada odigraš odličnu sezonu kao Messi i Ronaldo, dovedeš novog iigrača da igra umjesto njega. E jeste apsurd stvarno.
spaha je beton dusmani, malo ga usnicama
:(