Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobija odkaz cim Mourinho zatrazi ponovni posao. Vec odavno sklapaju ekipu za Mourinha a jos mu fali Falcao u ekipi.
sutra mu je noga,juve ce ih samljeti
a kad je tako sto to nije uspio izvikani mourinho osvojit ls iako mu je roman kupio sve sto pozeli dok je di mateo dosao u sred sezone i spasio istu...respect za di matea iako nevolim ovaj instant tim
Ma vrijeme je i bilo da ide nekud, CLe je i osvojio LP , ne zahvaljujuci Di mateu vec abramovicu, nije Di mateo nikad ni vodio chel vec je to citavo vrijeme radio neko iz sjene, on je bio tu manji od makova zrna !!!
chelsea uvijek igra prva 2 mjeseca nevjerovatno, cim pocme gubit onaj mamlaz promijeni trenera....tako da to nije nista novo... engleska liga je teska, igra se cesto, kad im treba odmor na zimu, oni ce igrati , camo city i united mogu igrati kroz zimu jer imaju puno igraca tako da im ozljede nista ne znace...
Covjek koji je protiv napolija uradio nemogucu misiju pa poslije izbacio veliku Barselonu pa onda Bayerna.Taj covjek je dokazao ono sto i Mourinho sa Portom i Interom da se novcem ne moze kupiti EVROPSKI VRH.
pih, nisu ni zasluzili da je osvoje
Di Mateo prelazi u Dzerzelez culi smo
trebas se braniti kao protiv barce bjednce
Hajde ti uzmi west ham pa ih uvedi u champ. league, treneru.. ako si trener