Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VAR je neumoljiv,kao i Ustavni sud...ima da se poštuju odluke.
čuj Italija kolijevka korupcije i namještanja utakmica želi pravednije suđenje... mora da su skontali kako obrnuti pare ne VAR-u
@ko-le-ra a jesi li pomislila da su upravo zato što su kolijevka namiještanja, da se žele izboriti protiv toga i promijeniti to?
Samo pogledamo sinocnji penal za Juventus i prekinemo raspravu o pravednosti u Italijanskom fudbalu.
Nema tu tehnologije, mafija to uvodi da prikrije prste u italijanskom sportu.
Što Amerikanci traže to Amerikanci i dobiju 😜
Ali uvesti pravo samo dva puta tokom utakmice tražiti challenge.
@ADsa Dakle to su potencijalna 4 prekida susreta po 5-6 minuta... psiholoski pad, hladjenje i slicno.. Ako vec mora biti VAR, onda to treba da bude 4. ili 5. sudija i da on gleda (ko sto linijski ima svoja zaduzenja) i da se smanje te pauze.
Stara dama iz Torina na aparatima.
prizemlje
Djubrentus nema potrebu za tim
challenge !! Penal za Juventus.